sâmbătă, 27 octombrie 2012

Ultima etapa de Rally Sprint din 2012, de la Satu Mare.

Ultima etapa a concursului de Rally Sprint din Satu Mare, s-a desfasurat in bune conditii fara evenimente neplacute. Lucru de care ne bucuram toti.
M-am bucurat foarte mult cand am observat ca la aceasta etapa sunt tot mai multi copii care participa la aceste concursuri.
 Daca la inceputul anului 2009, Cassian era singurul copil  (6 ani)  la acest concurs, azi au mai fost inca 8 copii, cuprinsi cu varste intre 9-16 ani.
A fost o competitie frumoasa, chiar daca este sa ai ghinioane inainte de concurs sa ramai cu masina defecta, sau chiar in prima mansa sa ramai fara directie. Da, juniorul Tarta a ramas fara directie si reflexele sale si-a spus cuvantul cand a reusit sa opreasca masina fara sa iasa de pe pista. Totusi sunt copii inca, dar simt nevoia sa se ajute intre ei inainte de a castiga, iar un gest frumos l-au facut Leo si Dominik, care au sarit sa-i ofere masinile lor pt a reusi sa participe si el la concurs. A ales oferta Lui Dominik, deoarece era mai aproape de varsta lui si ii veneau mai bine comenzile.
Copiii s-au felicitat reciproc pt rezultatele obtinute, dupa fiecare mansa, dar in acelasi timp si-au urmarit atenti si rezultatele.
Organizarea acestui concurs a fost superba. Nu acelasi lucru pot sa-l spun si despre festivitatea de premiere anuala care am asteptat-o de mult timp, dar despre care nu vreau sa comentez.

Un filmulet de la ultima etapa Rally Sprint Satu Mare o gasiti aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu